Verzenden & retourneren

Verzenden

Bestellingen die direct naar de klant worden verzonden zullen vervoerd worden met een van onze vaste vervoerders. Hiervoor zal een leverafspraak gemaakt worden met de klant.

Let op: levering vindt over het algemeen plaats per pallet, deze pallet wordt vervoerd met een grote vrachtwagen. Kan deze vrachtwagen niet bij je huis in de buurt komen laat het ons snel weten, dan kunnen we zoeken naar alternatieve verzendmethoden.

De chauffeur zet de pallet voor de deur, vanaf hier moeten de bestelde producten door de klant naar binnen getild worden. Het gewicht per accu is 49kg. Kan dit door omstandigheden niet dan vernemen wij dit graag tijdig zodat we een alternatieve, transportmethode kunnen toepassen. De extra kosten hiervoor zullen voor 50% worden doorbelast aan de klant.

Zending niet geleverd of andere problemen met de verzending? Neem dan contact op met onze klantenservice:

klantenservice@amperisebatteries.com

+31 (0)30 203 43 67

Verzendkosten

Nederland:

Geen verzendkosten. Bent u, ondanks de gemaakte afspraak, toch niet thuis bij de leverpoging dan zal voor de tweede poging €75 in rekening gebracht worden.

Belgie:

Geen verzendkosten. Bent u, ondanks de gemaakte afspraak, toch niet thuis bij de leverpoging dan zal voor de tweede poging €125 in rekening gebracht worden.

Was u wel thuis binnen het afgesproken tijdslot maar heeft onze chauffeur vertraging opgelopen? Het kan zijn dat u daardoor niet meer aanwezig bent voor de ‘te late’ levering. Wij maken dan zo snel als mogelijk een nieuwe afspraak met u! Er zijn dan uiteraard geen extra kosten bij voor een tweede poging.

Retourneren

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, met bijgevoegd retourformulier ingevuld, geretourneerd worden. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice om dit in goede banen te leiden. Het is mogelijk dat wij het transport organiseren, hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Retouradres:

Amperise Batteries
t.a.v. Retouren
Terminalweg 19A
3821AJ Amersfoort
Nederland

Let op! De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Vermeld daarnaast duidelijk uw ordernummer op de zending zodat wij de retour kunnen koppelen aan de juiste bestelling. Doet u dit niet dan kan de verwerkingstijd langer zijn dan beloofd.

Is er geen volledig ingevuld retourformulier aanwezig in de zending? Dan kan het zijn dat wij u niet kunnen terugbetalen omdat wij niet kunnen achterhalen waar de zending vandaan komt.

 

Amperise Batteries heeft een betaalbare thuisbatterij ontwikkelt waarmee je meer uit jouw zonnepanelen kunt halen.

Contact ons

Terminalweg 19a
3821AJ  Amersfoort

+31 (0)30 203 43 67
klantenservice@amperisebatteries.com

©2024. Amperise Batteries. All Rights Reserved.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.