Projecten

Bekijk hier de resultaten van onze afgeronden projecten. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons. 

Wij helpen je graag. Wij leveren ook maatwerk oplossingen. Misschien bent u wel opzoek naar een 50 of 100 kWh batterij, dit is allemaal mogelijk bij Amperise Homebatteries.

De batterijen op de foto’s zijn op maat gemaakt voor onze klanten.

Luxe villa

In Nieuwekerk aan de IJssel hebben we een 12 kW 3 fase hybride omvormer gemonteerd in combinatie met 15 kWh aan thuisbatterijen. Ondanks het feit dat deze woning veel stroom verbruikt is het mogelijk om op zonnige dagen “los te zijn van de grid”.

De elektriciteit die opgewekt wordt, middels de zonnepanelen, zal als eerste worden opgemaakt in de woning. De elektriciteit die over blijft zal worden opgeslagen in de thuisbatterijen en, als er dan nog elektriciteit over is, zal deze terug geleverd worden aan de grid.

Tinyhouse

In IJmuiden hebben we bij Base-camp 2 tinyhouses voorzien van 2 maal 12 kW 3 fase hybride omvormers en 30 kWh aan thuisbatterijen. De omvormers zijn gekoppeld aan de reeds aanwezige zonnepanelen.

De omvormers en de batterijen worden zo ingesteld dat de huisjes op zonnige dagen “los zijn van de grid” en op dagen dat er geen zon is kunnen de thuisbatterijen bufferen uit de grid. Dit betekent dat er tegen lage tarieven stroom wordt geladen uit de grid en als de prijzen hoog zijn de batterijen weer ontladen.

Verzamelgebouw

In een verzamelgebouw (wonen en werken) hebben we 30 zonnepanelen gemonteerd met een 12 kW 3 fase hybride omvormers en een 12 kWh thuisbatterij. Overdag wordt in dit gebouw de meeste elektriciteit die wordt, door het werk gedeelte, opgemaakt die opgewekt kan worden middels de zonnepanelen maar er blijft nog genoeg over om de thuisbatterij vol te laden.

De volle batterij kan in de avonden, door het woongedeelte, opgebruikt worden voor koken, koelen, verwarmen, etc. In de winter is de thuisbatterij ingesteld om elektriciteit te bufferen uit het net. Tegen daaltarief opslaan en bij hoog tarief de batterij weer ontladen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij snappen dat ieder huis anders is en denken graag mee voor een geschikte oplossing voor jouw situatie. Vul onze vragenlijst in en ontvang een persoonlijke offerte gemaakt voor jouw situatie.

Amperise Home Batteries heeft een betaalbare thuisbatterij ontwikkelt waarmee je meer uit jouw zonnepanelen kunt halen.

Contact ons

Terminalweg 19a
3821AJ  Amersfoort

+31 (0)30 203 43 67
klantenservice@amperisebatteries.com

©2024. Amperise Home Batteries. All Rights Reserved.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.